Tractament i depuració d’aigua.

T’oferim solucions per proporcionar-te una aigua lliure de residus i patògens.

Tecno Aguas Asesores s.l.

Des de 1985, TECNO-AIGÜES ASSESSORS, S.L. dedica la seva activitat a lestudi, disseny i subministrament dequips i accessoris per al tractament de laigua.

La nostra activitat es desenvolupa tant a nivell domèstic com industrial, adequant-se a les necessitats dels nostres clients.

Podem trobar els nostres equips instal·lats als més diversos sectors: habitatges, hostaleria, instal·lacions esportives, metal·lúrgica, plàstics, indústria alimentària i indústria en general, residències, etc. oferint les millors solucions als nostres serveis: Descalcificació, Osmosi inversa, Filtració, Decloració, Depuració d’aigües residuals, Dosificació i control de productes químics

L’aigua més pura.

Des de fa més de 20 anys TECNO-AGUAS ASESORES, S.L., dedica la seva activitat a l’estudi, el disseny i el subministrament d’equips i accessoris per al tractament de l’aigua.

La nostra activitat es desenvolupa tant a nivell domèstic com industrial, adequant-se a les necessitats dels nostres clients, estant els nostres equips instal·lats en els més diversos sectors: habitatges, hostaleria, instal·lacions esportives, metal·lúrgica, plàstics, alimentaries i indústria en general.

Necessites els nostres serveis?

Contacta amb nosaltres