Osmosi Inversa

Des del sistema domèstic d’instal•lació sota pica més bàsic, fins a grans equips per a l’alimentació de processos industrials, dissenyem i subministrem plantes d’osmosi completes, incloent-hi el pretractament idoni d’acord amb les característiques de l’aigua crua.

Disposem també de dipòsits per emmagatzematge i grups de pressió per l’alimentació de maquinària amb l’aigua osmotitzada, així com equips complementaris per a la protecció i desinfecció d’aquesta aigua (dosificadors de clor, esterilitzadors UV, etc.)

Osmosis Domèstica

Amb el sistema instal·lat baix l’aigüera, obtindrem la millor aigua per beure, cuinar, preparar infusions, biberons, etc.

Els sistemes d’osmosi comprenen una àmplia gamma de segur que s’adapten a les nostres necessitats i economia: des del més bàsic i econòmic de 5 etapes amb dispòsit acumulador de 8 litres, fins el sistema més sofisticat i amb millor rendiment de fluxe directe que no necessita un dipòsit acumulador.

OSMOSIS TA-100

OSMOSIS TA-100

Osmosis Industrial

Per satisfer la demanda d’aigua osmotitzada, dissenyem l’equip complet que millor s’adapti a les necessitats de consum.

En este diseño se incluyen los equipos de pretratamiento indsipensables para su correcto funcionamiento: filtración, decloración, dosificación, y, si es necesario, el posterior almacenamiento y bombeo para la alimentación a maquinaria.

Des d’equips per a 1000 l/dia fins els m³ necessaris.

AQUA BIER

Necessites els nostres serveis?

Contacta amb nosaltres